- Κ.Δ.Α.Π. Σπάρτης "Αγωγή"
Website- Ιστοσελίδα Παρουσίασης Επιχείρησης

Ολοκληρώσαμε με επιτυχία την ιστοσελίδα της επιχείρησης βασιζόμενοι σε σύγχρονα πρότυπα και τεχνικές SEO έτσι ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αναγνώρισης και άμεσου Branding.
Social media και σύνδεση σε Google Forms για την επικοινωνίας με τους πελάτες. Χαρούμενα χρώματα και δημιουργική διάθεση σε αυτή μας την επιτυχημένη συνεργασία.

Επισκευτείτε την σελίδα και αν είσαστε κάτοικος Λακωνίας – Σπάρτης μην αμελήσετε να επικοινωνήσετε για προσφορές όσων αφορά τα προγράμματα ΕΣΠΑ. 
Ενημερωθείτε σχετικά..

E-shop, Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Μια συνεργασία χρόνων, βασισμένη πάνω στην πλατφόρμα Cs-cart με πρότυπα προσαρμοσμένα στις ανάγκες της επιχείρησης.
Σχεδιασμός και υλοποίηση σε συνεργασία με την Cs-Cart Hellas για ένα e-shop ανερχόμενο και πολλά υποσχόμενο λόγο ποικιλίας προϊόντων και φιλοσοφίας.

Περάστε μια βόλτα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.vekrakos.gr και σίγουρα θα εξυπηρετηθείτε με τον Καλύτερο δυνατό τρόπο, από εξειδικευμένους πωλητές και τεχνικούς με εμπειρία και προϋπηρεσία στον εξοπλισμό επιχειρήσεων.

Αφοί Βεκράκου ΑΕ
Αφοί Βεκράκου ΑΕ
- Conamor.gr Το κόσμημα με την στόφα του καλλιτέχνη
www.conamor.gr
www.conamor.gr
E-shop / Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Άλλο ένα όμορφο project έφτασε στο τέλος της δημιουργίας του αλλά στην αρχή μιας ΝΕΑΣ επιτυχημένης επιχειρηματικής πράξης. Παραμένουμε στο πλευρό του πελάτη μας με βελτιώσεις και συμβουλές έτσι ώστε να αναδείξει όλες τις πλευρές της εμπορικής διάθεσης των προϊόντων του.

Χειροποίητες δημιουργίες και εκλεκτά κοσμήματα για όλους, με προσιτές τιμές και ιδιαίτερα σχέδια. 
Εξερευνήστε τις συλλογές του καταστήματος..

Αναμενόμενες και ανερχόμενες συνεργασίες..
Bootup.gr (E-shop)
Ποσοστό Ολοκλήρωσης... 25%

Ένα ΝΕΟ κατάστημα που κατοικοεδρεύει στην ΝΕΑ ΠΕΡΑΜΟΣ και θα εξοπλίζει με πρώτης ποιότητα περιφερειακά τους πελάτες του, καθώς και αξιόλογες υπηρεσίες υποστήριξης Η/Υ, λάπτοπ, κινητών. Ανακατασκευασμένοι υπολογιστές για κάθε βαλάντιο και ευχάριστο προσωπικό με συμβουλές για την επερχόμενη επιλογή του εξοπλισμού σας.

Photo Of Per (Photography Portfolio)
Ποσοστό Ολοκλήρωσης... 20%

Ένα ξεχωριστό ταλέντο, μια οπτική γωνία λήψης που δεν την βρίσκεις εύκολα ανάμεσα στο κοινό των φωτογράφων στον τομέα. Η δημιουργική μας ενασχόληση με το portfolio αυτό θα αναδείξει στυλιστικές και μινιμαλιστικες γραμμές στην ανάδειξη του φωτογράφου μας.

R-Electronics (E-shop)
Ποσοστό Ολοκλήρωσης... 45%

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με σοβαρή τεχνική υπόσταση. Τόσο η υποστήριξη όσο και η εμπορική διάθεση προϊόντων δίνουν ένα κύρος στο ηλεκτρονικό κατάστημα που θα δημιουργηθεί. Με την σιγουριά και την εμπειρία ενός εξειδικευμένου τεχνικού, μια πρόταση προϊόντος αποκτά το απαραίτητο κύρος για να την χρήση και την μελλοντική του απόκτηση.

Giatrakos Tools (Παρουσίαση/E-shop)
Ποσοστό Ολοκλήρωσης... 30%

Πολλά χρόνια στον χώρο του επαγγελματικού Εργαλείου και ανταλλακτικού βιομηχανικών/αγροτικών μηχανημάτων στη Σπάρτη. Μια ηλεκτρονική παρουσία για την περιγραφή των προϊόντων και τις εταιρίες που υποστηρίζονται από την τοπική επιχείρηση, με προδιαγραφές για ανάπτυξη της σελίδας σε ηλεκτρονικό κατάστημα. Βίδες, εργαλεία, ρουλεμάν, ένδυση, ανταλλακτικά μηχανημάτων και αυτοκινήτων πλαισιώνουν την εμπειρία και το μεράκι της εξυπηρέτησης με χαμόγελο και αμέριστο ενδιαφέρον.

Εμπιστευτείτε μας..

Webistos.gr

Πολλές συνεργασίες είναι στα σκαριά και αρκετοί εκείνοι που επέλεξαν ΕΜΑΣ για να τους συμβουλέψουμε και να βρισκόμαστε δίπλα τους στο διαδικτυακό τους ταξίδι.
Στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων και χτίζουμε τις βάσεις μας πάνω σε δυνατές συνεργασίες, με μεράκι και γούστο για να γίνουμε άξιοι των προσδοκιών σας.

Μιλάμε την γλώσσα του web Design και συμμεριζόμαστε τις ανάγκες σας, ακούγοντας προσεκτικά τους προβληματισμούς σας.
Μην διστάσετε να μας μιλήσετε και σίγουρα θα βρούμε τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε παρέα, με σύνεση και ασφάλεια.